Polgárőrség - Pilisjászfalu
 
 
 
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Tűzgyújtási tilalom 
információk

 
Indulás: 2007-07-11
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
: 2018.06.23. Országos Polgárőr Nap

2018.06.23. Országos Polgárőr Nap

alf  2018.07.01. 13:59


Minden idők eddigi leglátogatottabb polgárőr napját rendezték meg június 23-án Baján, ahol dr. Pintér Sándor, Magyarország miniszterelnök-helyettese is megköszönte az önkéntes bűnmegelőzők munkáját.

A megnyitó ünnepségen ott volt dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter, Lezsák Sándor, az országgyűlés alelnöke, Zsigó Róbert államtitkár, dr. Kerényi János országgyűlési képviselő, dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány, dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, az Országos Katasztrófavédelem főigazgatója, dr. Tóth Tamás büntetés-végrehajtási vezérőrnagy, a Büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, dr. Bábel Balázs Kalocsa-kecskeméti érsek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dékánjai, a Magyar Posta Zrt., a megyei rendőr-főkapitányságok és a különböző települések önkormányzati vezetői.

A megnyitó végeztével elismerések, jutalmak átadására került sor. A Pilisjászfalui Polgárőr Egyesület elnökét, Háromszéki Attilát a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozata kitüntetésben részesítették, melyet távollétében Gönczi Péter alelnök vett át, Dr. Túrós Andrástól, az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől.

 

 

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK