Polgárőrség - Pilisjászfalu
 
 
 
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Tűzgyújtási tilalom 
információk

 
Indulás: 2007-07-11
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Pilisjászfalu Község Önkormányzata
Pilisjászfalu
Bécsi út 33.
H-2080
06(26)-373-777

A település megközelítőleg a földrajzi szélesség 470 39' 17" és a földrajzi hosszúság 180 47' 43" fekszik: ezek ugyanis a jelenlegi Községháza bemért koordinátái. A Kenyérmezői-patak völgyében, a Pilis hegység lábánál, Piliscsabától északnyugatra található Pilisjászfalu község, Pest megye és Komárom-Esztergom megye határán, a 10-es főközlekedési út mentén. A Budapest - Esztergom vasútvonal szintén összeköti a falut a környező városokkal.

 

UNIKORNIS-LOVARDA
Pilisjászfalu
HRSZ 015/22
H-2080

Ide várják a lovassport szerelmeseit, akik igényes környezetben szeretnék tartani a lovukat, vagy most akarnak ismerkedni a lovassport szépségeivel. A lótulajdonosokat 59 box-al, 4000m2 alagcsövezett pályával, 1200m2 fedett lovardával, öltöző- és nyerges szekrényekkel, lószoláriummal és jártatógéppel várják. A lovaglásra vágyóknak pedig jól képzett oktatókat és bérlovakat kínálnak. A lovardában működik a Go Fast és a Dóra Lk. amelynek fő célkitűzése a fiatalok magas szintű képzése, ezt bizonyítja a klub versenyzőinek hazai és nemzetközi eredményei. A lovarda ars poeticája: „Igényesség és elegancia ló és lovasa számára”

 Email: info@unikornislovarda.hu  web:www.unikornislovarda.hu

 Tel.: 20/227-5999, 20/979-9088

 

 
Sam-Plast műanyag ipari kft.
Pilisjászfalu
Tinnyei út 9.
H-2080

Az 1990-ben alapított Sam-Plast Bt. jogutódjaként működő Sam-Plast Kft. az ország egyik folyamatosan fejlődő és terjeszkedő, komoly szakmai múlttal rendelkező műanyagipari cége. Fő tevékenységként műanyag fröccsöntéssel és műanyag háztartási termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Az általunk forgalmazott konyhai műanyagtermékek, műanyag fürdőszobafelszerelések és műanyagból készült használati tárgyak Partnereink segítségével jutnak el vásárlóinkhoz. Minőségi referenciai háttérrel vállaljuk 1500 grammig műanyagipari bérmunkában történő fröccsöntést és saját gyártású termékeink országos viszonteladói hálózaton keresztül történő értékesítését is!

Email: samplast@samplast.hu  web: www.samplast.hu

Tel.: 26/373-945, 20/958-1657

 

WEILAND Autóbontó
Pilisjászfalu
Major
H-2080

1989-ben létrejött Csolnokon - a Németországban működő ( diessen-i, müncheni illetve eichenau-i székhelyű) cég magyarországi partnercégeként a Weiland Autó Hungária Kft. Szolgáltatások:

-használt gyári- és után gyártott gépjárműalkatrészek hagyományos- és online (internetes) értékesítése;
-új gyári- és után gyártott gépjárműalkatrészek hagyományos- és online (internetes) értékesítése;

-új és használt gépjárművek értékesítése.

-Hitelügyintézés új és használt autóra is (Akár nem nálunk vásárolt autó esetében is.);

-Casco és Kötelező Biztosítás (Akár nem nálunk vásárolt autó esetében is.);

-Klímatöltés és klímatisztítás.
 

Tel.: 26/575-208

Email: eladas@weiland.hu  web: www.weiland.hu

 

További támogatóink:

 

"Községünkben Polgárőrség Működik" tábláink készítője: