Polgárőrség - Pilisjászfalu
 
 
 
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Tűzgyújtási tilalom 
információk

 
Indulás: 2007-07-11
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
[48-29] [28-9] [8-1]

2016.12.01. 18:35 Idézet
Nánási istván

Azelött du. 17-kor szólt a harang megállás nélkül kb. félóráig. Most legútobb éjjel 00-órakkor szólalt meg és kitartóan dolgozott 25 percig !!! Miért került ennyi ídőbe a leállítása?

Kedves István!

A harangot nem mi üzemeltetjük, kapcsolójához nincs hozzáférésünk. Telefonálni tudnuk az illetékesnek, amit meg is tettünk mindkét esetben. Sajnos a harang vezérlője meghibásodott, mi is reméljük, hogy a hibát már kijavították.

Üdv.

Polgárőrség


2014.01.15. 12:13 Idézet
Kovács Miklósné

Tisztelt Polgárőrök köszönjük az észrevételt sajnos az utóbbi időben elég sokszor rossz a fénysorompó. Az tudható hogy lesz e rendes sorompó is, azt ígérte a máv?

Marika

Kedves Marika!

Sajnos nem lesz félsorompó, csak ez a fénysorompó marad, ami van. Az önkormányzat kérte a MÁV-ot, hogy legyen rendes sorompó is, de a MÁV szerint nem indokolt...

Viszont ha észlelik, hogy rossz a fénysorompó az átjáróban, azt kérjük jelezzék felénk!

Üdv.

Polgárőrség


2012.09.13. 22:04 Idézet

Mult hétvégén a kései órákban remélem nem a falu polgárőr autójában okozott elemi kárt az az elütött vaddisznó, amely a tulicsi elágazásnál hevert,  hanem a polgárörség csak a helyszínt biztositotta.  AGGODALOMMAL Kisbegó


2012.09.04. 08:07 Idézet
zsoli

helo olyan kérdésem lenne honnan lehet tudni mikor van vége a tüzgyujtási tilalomnak? am jó a honlap szoktam nézni!

hello Zs


Tisztelt Zs.!

Ezen a linken: http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=monitor_tuzgyujtasi_tilalom

Üdv. 

alf


2012.05.05. 23:21 Idézet

Kedves,és igen mélyen tisztelt polgárör kollégák.Ürömi polgárörség egyik oszlopos tagja vagyok.Sokat hallok róllatok,munkátokról,eredményetekröl.Továbiakban se lankadjatok el,csak igy tovább.További sikeres összetartó nunkát kivánok nektek.Amennyiben vkinek van androidos telefonja akkor töltse le a zello nevü programot és .....ürömi j béres józsival(müszakis kolléga)vegye fel a kapcsolatot.Ezen program ptt ként müködik.,internet kapcsolat kell hozzá.Ennyi lenne.

Sziasztok!.


2012.05.02. 06:18 Idézet
xyz

Közben az a hír járja hogy már nincs is életben a csendrendelet???????????? Akkor lehet füvet nyírni, vagy akkor mi van?


 

Az új szabálysértési törvényben (2012.évi II.törvény) foglaltak szerint az önkormányzatoknak május 31-ig vissza kell vonniuk minden olyan rendeletet, amit az új törvény szabályoz. Ilyen a csendrendelet is, és nagyjából szinte mindegyik helyi rendelet. Úgy, hogy most még érvényben vannak a helyi rendeletek, a következő testületi ülésen lesznek visszavonva. Utána az új szabálysértési törvényben foglaltak lesznek az irányadók.


2012.05.01. 10:01 Idézet
xyz

Vettem a fáradságot...  Utána néztem!  A Bécsi út-Hóvirág utca sarkán vágják a füvet a Bécsi úti részről....


 

Nem az önkormányzat embere és már fel lett szólítva, hogy fejezze be a tevékenységét. Nem hagyta abba, ezért majd viseli a következményeket. Köszönjük a jelzést! (Sajnos a fűkaszát nem vehetjük el.)

Üdv.

 


2012.05.01. 09:10 Idézet
xyz

Csak kérdezem! 

Ma nincs csendrendelet? Mert az a barom fűnyírós az önkormányzat megbízásából hangoskodik a gépével kora reggel óta...

Valószínűleg az összes polgárőr is hallja!  De gondolom neki lehet, hisz a Boss adott neki munkát!


 

Tisztelt akárki!

Nem tudom kire gondolt a „barom fűnyírós” alatt, de az önkormányzat megbízásából senki sem nyír füvet. Ha legközelebb is veszi a fáradságot, hogy bejelentést tesz, legyen szíves pontos adatokat megadni, nem pedig rébuszokban írni, akkor biztosan utánanézünk a problémájának. További szép napot!

Üdv. „összes  polgárőr”


2012.03.17. 13:43 Idézet

SZiasztok!  Március 15-én éjjelre mentem dolgozni, egy autó a alagut utcából szép lassan kisért le egészen a Bajusz vendéglőig kb!, mikor meg láttam hogy a busz megállónál kint állnak a polgárörök meg nyugvást és biztonságot éreztem , nagyon jól eső érzés volt hogy a falu biztonságára vigyáztok! nagyon kösszönjük gratula a munkátokhoz, és ha tehetitek legyetek kinnt este mert vannak furcsa emberek sokszor!  meg egyszer köszi nektek!!!!!!


2012.02.14. 15:31 Idézet

csakúgy névtelenül

Látod ennyit a magyar gerincességről, ha valami véleményed  válald a nevedet.

Mutatkozz be és e-mailen vagy személyesen is vállalom veled párbeszédet.

Ne itt keljen levelezni ez az oldal nem erröl szól.

 


2012.02.12. 11:23 Idézet
csakúgy névtelenül

A példád azért nem helytálló, mert ezek az emberek évtizedek óta végeznek ilyen és hasonló tevékenységeket, és ezt sokan tudják is a faluban. Van aki sosem változik meg.


2012.02.10. 18:46 Idézet

Köszönöm a válaszodat

De a feltett fotón ami van az száraz fa , de amikor a falu adta a fát akkor szerintem ott kellet volna lenni valakinek és időpont eggyeztetéssel felügyelni a dolgot .

A piliscsabai illetőnek a nevével tudsz -e segíteni?

Csak még annyit hogy akik vitték a fát valahol meg tudom érteni ugyanis ez akigyó a saját farkába harap című nóta tudod amikor a csekkek jönnek és kilátástalan a dolog valahogy megpróbálja mindenki megoldani ki igy ki úgy azok eddig segélyért nem voltak a hivatalnál majd most lesznek.sajnos.Köszönet érte az államnak.

Meg mondom nekem se tetszik a dolog ,de probáljatok eljátszani a gondolattal amikor nics tovább és még ehhez hozá lehet nyulni szerintem (és most szívre tett kézzel)én is és más is megtenné a családjáért és eddig megszerzett javaiért.Vagy marad a megfutamodás és irány a kötél vagy a hajléktalan tábor.

Az nagyon rendbe van hogy mindenki teszi a dolgát ,de tudod  sajnos egyre többen vannak akiknek nem marad más választása.

Ezen gondolatok tudatában irtam.

További jó munkát üdv:J.Z.


Röviden annyit, hogy arról az oldalról nézve valóban lehet, hogy van az a szint, amikor már más megoldás nincs… Oké, elfogadom. De ha megfogják, akkor viselje a felelősséget.

Üdv.


2012.02.10. 11:42 Idézet

Szevasztok

Azt szeretném kérdezni látom a rengeteg tüzelő anyag gyűjtőt,és itt utolso sorban az utolsó akcióra reagálnák az elkövetők száraz és az enyészetnek kárhoztatott fát vágtak ,daraboltak.

Amit segélyként osztanak fát ezek mind élő fák voltak még az ösz folyamán.Ma magyarországon létezik -e legális formálya az ilyen fák gyüjtésének.Mert szeretném felhívni a figyelmeteket arra van még itt bőven a szűkebb környezetünkbe olyan jellegű favágás ami legálisnak mondott de messze nem az.

Mint tudjátok hiába magánerdő akkor sem lehet csak ugy hipp hopp ki vágni.A faluban is van rengeteg olyan fa ami már ugymond potenciális veszély forrás és itt gondolok pl kis iskola környezetére.

De ahogy látom az országot rengeteg dolgotok lessz  mert  vagy fűtenek vagy esznek az emberek másra itt már nem is jut igazából.

Még azt szeretném kérdezni hogy az osztott fa milyen forrásbol származik.( mondjuk ezt az önkormányzattól kéne megkérdeznem.)


Szia!

Akkor sorban:

A tegnapi elfogásnál szinte mindegyik élő, frissen vágott fa volt. Még amit a háznál találtak, az is.

A fakivágáshoz minden esetben engedély kell, még az erdő tulajdonosának is. A száraz, kidőlt fákat össze lehet gyűjteni, de azt is csak a tulaj beleegyezésével. Van erre példa. Magdolna és Jászfalu között van egy csabai emberkének erdőrésze. Ő minden évben szól, hogy xy fogja majd hordani a kiszáradt fákat.

A „rengeteg dolgunk lesz” kezdetű mondatra néhány gondolat. Azért az két különböző dolog, hogy ha valaki egy-két szál kiszáradt fát hazavisz a vállán, vagy hogy valaki teherautó számra vágja illegálisan a az élő fákat, azért hogy eladja… (ráadásul még csak nem is a saját erdejéből). Azt hiszem, azért van különbség. Szerintem Te sem örülnél, ha valaki ellopná az autódat azért, mert nincs mit ennie. Igen tudom, most jön az a mondat, hogy ha a szar olyan jó lenne, akkor a szegények segglyuk nélkül születnének… Persze, csak ameddig más agyon gürizi magát, hogy ki tudja fizetni a számláit, addig a másik elmegy és lop, mert úgy egyszerűbb. Hát azért ez nem így működik.

Az osztott fát az állam, pontosabban a Belügyminisztérium adta.   

Még egy dolog. Tavaly próbálkoztunk már ilyennel, hogy a hagyományőrző tisztáson kijelöltünk fákat, amit el lehetett vinni a rászorulóknak. Sajnos egyesek visszaéltek a lehetőséggel és szinte tarvágást csináltak… Innentől kezdve akkor hogyan? Ha az ember a kisujját nyújtja, egyből az egész karját vinni akarják. Így nem megy!

Üdv.


2011.11.30. 12:09 Idézet
sipipeti

Kedves polgárőrök, én nemrég költöztem a faluba, örülök hogy itt ilyen jól szervezetten zajlik ez a tevékenység. Látom naponta hogy jártok egy vagy több autóval, bennem bizalmat kelt hogy van security is a községben. Olvastam hogy rendőr is lesz, ez a hármas már garancia az emberek biztonság érzetére. Érdekelne még hogy lehet -e csatlakozni az egységhez, és milyen feltételekkel?

üdv Sipi


Kedves Sipi! 

Keress meg, mindent elmondok.

30-621-0875 vagy pj.polgarorseg@gmail.com

Üdv.


2011.11.26. 18:26 Idézet

Sziasztok! Szeretnék gratulálni a mai sikeres és gyors reakciónak! Így kell ezt csinálni! Az egyik fényképen felfedeztem a PILIS SECURITY autóját is. Őrülök, hogy a faluban vannak, és segítik munkátokat. További eseménymentes ám ha mégis akkor sikeres munkát kívánok!


2011.10.31. 18:57 Idézet

SZIASZTOK!

ÉNIS POLGÁRŐR VAGYOK, VÉRTESSOMLÓN.

NAGYON TETSZIK A HONLAPOTOK! SZERETNÉK GRATULÁLNI A SOK ELÉRT EREDMÉNYEKHEZ!!!

CSAK NEKTEK IS ÍGY TOVÁBB!!

LACI


2011.10.04. 08:13 Idézet

Kedves Polgárőrség!

Az éjjel hozzánk csöngettek be, mert észrevették, hogy nyitvahagytuk a garázsajtót. Ezúton is szeretném megköszönni a figyelmeztetést. Jó tudni, hogy azért van, aki vigyáz ránk!

Üdvözlettel:  Tamás-Vadnai Éva


2011.08.23. 21:28 Idézet

Kedves lányok és fiúk, én csak gratulálni szeretnék a munkátokhoz, és annyit mondanék a lakosság meg van elégedve a munkátokkal.

Az hogy néhány falubelinek szurja a szemét a ténykedéstek, nyilván azért van mert vaj van a fülük mögött, vagy velük szemben kellett intézkednetek kihágás miatt. Nem?

Azt miért nem veszi észre aki okoskodik, hogy ti nem kocsmába jártok, meg bandázni, nem törtök zúztok hanem hozzátesztek a faluhoz és a mi, itt lakók életkörülményeihez.

Ezen mondjuk lehetne javítani, de ez éppen nem a ti kompetenciátok.

Amit vállaltatok azt töretlenül, nem is tudom már hány éve teszitek.

Ehhez kívánok kitartást, és kevés eseményt!

Egy régi tisztelőtök.


2011.08.19. 07:01 Idézet
Slota

Sziasztok! Sajnálattal hallottuk ismerőseimmel, hogy egy két ember a "lakosság" nevében felszólalásra ad hangot a polgárőrség működésének fontosságát megkérdőjelezve. Nem gondolom, hogy ez a civil szervezet, amit csináltok kitartó és áldozatos munkával, bárkinek valamikor is szúrni fogja a szemét. Nézzük csak végig akár csak az elmúlt két év bűnmegelőzési statisztikáját, és azokat az időszakokat amikor nem volt polgárőrség pilisjászfalun. De alapul vehetjük az önkormányzatnak nyújtott segítségeket, különböző rendezvények biztosítását és lebonyolítását, akár még megszervezését is. Ha a faluban bármi romlik, veszélyessé válik természetesen megint kire számíthat a lakosság. Egyszerűen nem értem, és még sokan értetlenül állunk a  dolgok előtt és sokan feltesszük a nagy kérdés! Ki az a lakosság!?!?!?! Mert én és polgártársaim is sokat mozgunk a faluban de egy ember sem panaszkodott emiatt. SŐT! Szerintem ha a "lakosság" nézné az interneten az eseménynaplót, híreket, fórumot, talán rájönne nem a polgárőrség a probléma sőt ez megoldás sokmindenre. Persze lehet, a "lakosság" nem nézi a netet, lehet még számítógépet sem látott közelről, de amiről nem hallasz az nem biztos, hogy nincs. Talán a Polgárőrségnek is minden hónapban újságot kéne küldenie a "lakosságnak!!??!!??!! Én továbbra is jó egészséget és kitartást kívánok eddig nagyon is sikeres munkátokhoz!!!

Ui: ahol idézőjelbe került a lakosság szó én úgy gondolom elég lett volna max 4 lakost írni :D


2011.03.18. 20:11 Idézet
Járfás Zoltán

A mai napi  dolghoz: SZÉP VOLT FIÚK.


[48-29] [28-9] [8-1]

 

Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ